ALLERGIKLINIKEN

Allergikliniken för två och fyrbenta!

Välkommen att beställa tid!

Du kan alltid lämna ett meddelande, så ringer jag upp!

Tel: 070 6668611

En testbehandling tar c:a 2 tim och kostar 1300 kr.
Därefter betalar du 650 kr / tim. Oftast kan du räkna med 8 - 12 gånger för goda resultat.

Bicom bioresonans och Mirre

Vem är Mirre:
Jag är civilingenjören som utökade min värld..! 
Efter en 25-årig karriär i Sverige och utlandet inom hydrogeologi (vattnets väg genom marken) som innefattade forskning, projektledning, kontorschef, teknikområdesansvar så bytte jag tvärt till Bicom bioresonans efter att ha sett metodens fantastiska resultat. 

Varför Bicom bioresonans: 
En nära vän som lidit av sina svåra allergier (födoämnen, mögel, pollen) i större delen av sitt liv blev helt besvärsfri efter ca 15 behandlingar.

En av mina hästar som lidit av svår astmaliknande hosta pga mögel där starka mediciner inte hjälpte nämnvärt, blev besvärsfri efter 5 behandlingar och lever fortfarande helt utan mediciner. .

Båda behandlades med Bicom bioresonans 2011. Därefter var jag fast. Tekniken att använda frekvenser skiljde sej inte nämnvärt från att tänka i vattenrörelser - våglängd som våglängd.

Jag utbildade mej och började jobba i september 2012. Fr o m februari 2013 har jag jobbat heltid. 


Min utbildning:
Mina lärare är läkare och veterinärer från Europa som jobbat med Bicom i allt från 10 till 30 år, dvs alla har gedigen erfarenhet, både av skolmedicin och komplementärmedicin (alternativmedicin).

Min primära lärare är Medicine doktor i skolmedicin, Dr Sabine Rauch och hon är även utbildad i homeopati, kinesisk medicin, akupunktur, kiropraktisk medicin och forskar i hur Bicom bioresonans kan användas inom olika medicinska områden. 

Sabine är just nu den enda i Sverige som bedriver seriös forskning. Hon utbildar främst läkare i andra länder, men just i Sverige lyser läkarna tyvärr fortfarande med sin frånvaro.

Det bedrivs forskning på Universitetsnivå i ett stort antal länder, t ex Tyskland, Österrike och Turkiet och forskningsresultaten presenteras ständigt på olika världskonferenser.

Jag är numera certifierad Bicom-terapeut , vilket innebär att jag gått alla utbildningar som finns i Sverige samt håller mej uppdaterad 2-4 ggr/år gällande nya behandlingsmetoder med hjälp av Bicom.

Förutom Bicom har jag även gått utbildningar i personlig utveckling för psykolog Christer Spolin, livscoach Maria Rosenlind samt livscoach Robert Lindberg. Därmed har jag verktyg för att även ge råd i samband med livsrelaterade problem. Jag har själv varit sjukskriven i drygt 2 år pga utmattning.

Vad kostar det?

Första besöket med testning: 1300 kr

De efterfölande behandlingarna: 650 kr/tim

För att nå goda resultat krävs ofta 8-12 behandlingar.

Hur går det till: 
Allt har en frekvens (molekylernas rörelse/frekvens i ett ämne bestämmer vilket ämne det är). Maskinen använder ämnenas frekvenser för att ta bort den stress som ämnet orsakar istället för att utsätta kroppen för det fysiska ämnet. En typ av hyposensibilisering, men helt utan sprutor och biverkningar. 

Man använder även patientens egna frekvenser med hjälp av exvis saliv samt genom att lägga elektroder på kroppen för att ta in frekvenserna i maskinen. Maskinen omvandlar patientens frekvenser till behandlande frekvenser. Därmed kan man stötta kroppens funktioner och organ för att få en förbättrad funktion. Målet är att stötta kroppens självläkande förmåga. 

Min utrustning:
Jag uppdaterar min utrustning hela tiden, men just nu har jag följande testkartor:
- födoämnen (ca 70 vanliga svenska livsmedel)
- E-ämnen (dvs tillsatser i mat exvis konserveringsmedel, färgämnen etc)
- Pollen för hela året (dvs pollen från ca 100 olika europeiska växter)
- Miljögifter/kemikalier 
- Tungmetaller
- Svamp/mögel
- Parasiter
- Bakterier
- Virus
- Vaccinationer
- Hormoner
- Tandrelaterade problem
- Immunologiska systemet

 Funderar du på att förändra din hälsa?

Skicka din fundering till mej så svarar jag så snart jag kan. mirre@allergikliniken.se
0706668611